NOC - NATIONAL OFFICE CENTER

A Great Business ExperienceNOC

Galerie foto

În centrul Iaşului,
accesibil din orice zonă a oraşului


Amplasat în zona centrală de birouri, aproape de Palatul Culturii şi de principalele centre de conferinţe, NOC surprinde piaţa locală cu un mix de dotări şi facilităţi unic în Iaşi, care transformă spaţiile de birouri clasa A în soluţii optime şi durabile, adaptate perfect unui mediu de lucru antrenant, flexibil şi conectat la tehnologie.


Construit special pentru a oferi companiilor naționale și multinaționale confortul, siguranţa, dotările premium şi funcţionalitatea unor spaţii de birouri clasa A, NOC se adresează partenerilor din sectorul business, aflaţi în căutarea unui mediu de lucru modern, flexibil şi ultraperformant, care să răspundă solicitărilor şi necesităţilor activităţilor profesionale specifice şi care să contribuie la dezvoltarea afacerii şi la creşterea performanţei şi satisfacţiei angajaţilor.


Clădirea, dispusă pe zece niveluri, S+ P+8 etaje, are o faţadă tip cortină din sticlă cu rezistenţă termică şi fonică mare, asigurând securitate şi confort sporit, dar şi un design modern.

BIROURI CLASA A


În Iași, Șos. Națională nr. 25-27

Suprafaţa construită 10.900 mp


Ştim că îţi place să-ţi împărtăşeşti ideile cu prietenii şi colegii de la birou, de aceea am creat spaţii comune largi şi aerisite, pentru ca informaţia să circule repede şi eficient, mai ales atunci când ai veşti bune de transmis tuturor sau timpul nu e cel mai bun prieten al tău.

Finisaje, design modern
și dotări premium


Calitatea finisajelor, dotările premium şi aplicaţiile smart încadrează NOC în clasa A a spaţiilor de birouri şi creează un diferenţiator puternic pe piaţa, garantând un confort sporit şi un stil de viaţă îmbunătăţit tuturor celor care aleg NOC pentru a-şi dezvolta afacerile şi cariera profesională.


Pentru că ştim cât de important este în dezvoltarea oricărei afaceri să atragi şi să menţii cei mai valoroşi colegi în echipă, să le creezi un mediu de lucru plăcut, antrenant şi flexibil, conectat la tehnologie, dar şi la necesităţile specifice ale fiecărui angajat, la NOC, punem pe primul loc starea de bine a oamenilor care lucrează în birourile noastre.


SUPRAFEȚE ÎNCHIRIABILE

PARTER

191 mp

ETAJ 1

1.295 mp

ETAJ 2 - 5

1.359 mp

ETAJ 6 - 7

1.173 mp

 

DOTĂRI & FACILITĂŢI

Cele mai noi birouri clasa A din Iași

Servicii profesionale dedicate

Pentru că ştim cât de important este ca partenerul tău de afaceri sau un coleg nou să fie primit bine încă din prima zi şi că prima impresie este memorabilă, la NOC, te bucuri de servicii profesionale dedicate: de la recepţie, la pază şi curăţenie. Pentru ca tu să ai timp pentru lucrurile cu adevărat importante, care îţi ajută afacerea să crească zi de zi. În plus, e bine să ştii că un mediu curat la birou îmbunătăţeşte experienţa angajaţilor la locul de muncă şi le creşte satisfacţia.

Podea flotantă

Ne place să fim flexibili şi să găsim soluţii în orice situaţie, de aceea am ales pentru birourile NOC un sistem de pardoseală supraînălţată, format din panouri modulare, care permite ascunderea cablurilor şi instalaţiilor electrice, dar şi accesul facil la acestea, dacă este cazul. Acest tip de pardoseală oferă flexibilitate şi asigură funcţionalitate, creând un ambient eficient şi sigur. Podeaua flotantă asigură izolare termică şi acustică foarte bună și are proprietăţi antiderapante.

Sisteme avansate de încălzire şi ventilaţie

Ştim cât de important este să te simţi bine la locul de muncă, de aceea am implementat sisteme avansate de încălzire şi ventilaţie, care asigură un confort termic sporit şi o calitate superioară a aerului în fiecare birou, pe tot timpul anului. Sistemul de aer condiţionat şi ventilaţie este silenţios şi modern.

Suprafețe vitrate generoase

Lumina naturală influenţează starea ta de bine şi te conectează cu natura şi mediul înconjurător. Şi, pentru că ne plac birourile cu lumină naturală şi vrem să te bucuri de ea tot anul, la NOC, am amenajat suprafeţe extinse cu sticlă, care să permită pătrunderea blândă a soarelui.

Aproape de mijloacele de transport în comun

Încurajăm stilul de viaţă eco-friendly şi ne dorim să ai cât mai mult timp pentru ceea ce îţi place să faci, de aceea am ales cea mai bună amplasare pentru clădirea de birouri NOC. Este în centru, aproape de staţiile mijloacelor de transport în comun, dar şi de cartierele cu grădiniţe şi şcoli importante din Iaşi. În plus, e foarte uşor să ajungi la timp la birou sau să organizezi interviuri pentru noii colegi.

Aport aer proaspăt în permanentă

Studiile arată că aerul de calitate din interior şi accesul la aer prospăt pot susţine concentrarea angajaţilor, alături de menţinerea unei temperaturi constante de 20 de grade Celsius. De aceea, la NOC, avem grijă ca aerul pe care îl respiri să fie de cea mai bună calitate, de aceea am ales sistemul HVAC (4 ţevi), care integrează sistemul de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat prin ventiloconvectoare şi asigură un aport optim de aer proaspăt.

Consum redus de energie

Datorită sistemelor performante de încălzire şi ventilaţie, dar şi a echipamentelor electrice de economisire a energiei, optimizăm costurile de întreţinere încă din prima zi la birou, oferind în acelaşi timp un mediu de lucru sănătos angajaţilor, confort termic sporit şi o calitate ridicată a aerului din interior.

Energie garantată 24/7

La NOC, încurajăm cheful de muncă şi ştim cât de important este pentru tine să nu ai nicio pană de curent, mai ales atunci când lucrezi la un proiect cu deadline strâns sau eşti în cursul de a descărca un fişier cu dimensiuni mari, de aceea clădirea este dotată cu generator de curent electric la capacitate optimă.

Building Management Systems

Am integrat echipamentele imobilului într-o structură ce oferă un grad înalt de control și automatizare, promovând economiile de costuri, grija față de mediu și utilizarea eficienta a energiei. Prin intermediul unei platforme se ofera o soluție unificată de automatizare pentru controlul clădirii, integrând toate sistemele acesteia: HVAC, Iluminat, Securitate, Management Energetic

Iluminare completă cu LED

La NOC, am ales tehnologia LED, care oferă o lumină de calitate, confortabilă, dar şi o utilizare eficientă, sigură și economică. Lumina este confortabilă pentru ochi şi atinge o intensitate maximă instantaneu. Becurile nu se încălzesc, nu conțin mercur, iar consumul de energie este redus considerabil cu până la 80%. În plus, pot fi reciclate ca si deșeuri electrice.

Sisteme automate de securitate

Am implementat sisteme automate de securitate și am amplasat senzori de fum şi hidranţi, iar, la nivelul clădirii, sunt prevăzute două coloane de scări în caz de evacuare.

4 ascensoare rapide

Ştim că timpul este foarte important pentru tine şi fiecare minut contează, de aceea am dotat clădirea cu patru ascensoare rapide, de ultimă generaţie.

Locuri de parcare subterane

Este important să ai locul tău de parcare aproape de birou, de aceea la NOC am amenajat locuri de parcare subterane, care să-ţi asigure confortul de care ai nevoie.

Rezistenţă termică și fonică

Faţada clădirii de birouri NOC este realizată dintr-un perete tip cortină din sticlă cu rezistenţă termică şi fonică mare, asigurând securitate şi confort sporit, dar şi un design modern.

Sună acum